Activiteit: Volop leven in de derde helft

  • Lichaam & Geest Lichaam & Geest
  • Lotgenotencontact Lotgenotencontact
  • Diversen Diversen

Beschrijving

Ouder worden brengt de nodige veranderingen met zich mee. Een nieuwe levensfase dient zich aan maar hoe ga je deze vormgeven? Bint organiseert in samenwerking met de GGD hart voor Brabant de cursus ‘Volop leven in de derde helft’. Tijdens deze cursus gaan we samen op zoek naar een fijne invulling voor de toekomst, juíst wanneer deze aan veranderingen onderhevig is.

Datum 26-10-2020
Tijd 19:30
Leeftijd 65+
Kosten €0,00
Locatie Meanderplein 3A, 5271 GC Sint-Michielsgestel
Max. aantal deelnemers 10
Sluitingsdatum inschrijvingen 24/11/2020

Tijdens de bijeenkomsten komen verschillende thema’s aan bod zoals: een gezonde leefstijl, het in kaart brengen van het (veranderende) netwerk, positieve gezondheid en een prettige tijdsinvulling. Deze cursus sluit het beste aan bij inwoners tussen de 55 en 70 jaar die het heft in eigen handen willen nemen om gezond en gelukkig ouder te worden.
Misschien komt uw pensioen in zicht en u bent op zoek naar nieuwe manieren om de dag zinvol in te vullen en van betekenis te zijn.
Of heeft u uw partner verloren en wilt u onderzoeken wie u bent zonder deze partner en hoe de toekomst er voor u uit gaat zien.
Wellicht heeft u last van gezondheidsklachten waardoor uw leven om een nieuwe invulling vraagt.
Volop leven in de derde helft is een cursus waarin u zelf, actief, vorm gaat geven aan uw toekomst. Aan de ene kant staat u stil bij de veranderingen die het ouder worden met zich mee brengt, maar vooral gaat u vooruit kijken naar de mogelijkheden die het leven te bieden heeft. We gaan met elkaar in gesprek en gaan aan de slag met oefeningen om de toekomst invulling te geven.
De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten van 2 uur in een groep van max 10 personen.
Data: 26 oktober, 9 november, 23 november
Tijd: 19:30 – 21:30
Uiteraard houden wij rekening met de maatregelen omtrent het Corona virus. Wij vertrouwen er op dat u zelf de afweging maakt of het voor u verstandig is om u aan te melden voor deze cursus in groepsverband.
Voelt u zich aangesproken door bovenstaand verhaal of twijfelt u nog? Neem gerust contact op met Bint: 073-5515432 of via info@bintwelzijn.nl

INSCHRIJVEN
NOG 10 BESCHIKBAAR
Misbruik melden
Volop genieten

Organisatie: Bint voor Welzijn & Ondersteuning

Meer informatie

Contactgegevens

Meanderplein 3a, 5271 GC Sint-Michielsgestel

Elize Broeren
info@bintwelzijn.nl
073-5515432