Activiteit: Infobijeenkomst Welzijnsdagbesteding

  • Diversen Diversen

Beschrijving

Welzijnsdagbesteding is er voor iedereen die behoefte heeft om met leuke, zinvolle en/of leerzame activiteiten mee te doen. De gezelligheid van mensen om je heen die samen schilderen, koken of een spelletje doen; dagbesteding zorgt voor een fijne, zorgeloze en zinvolle invulling van je dag. Ongeacht leeftijd, met en zonder beperking, je bent van harte welkom!

Leeftijd 18 jaar en ouder
Datum 22-03-2018
Tijd 16:00
Kosten €0,00
Locatie Kerkwiijk 61, 5258 KB Berlicum
Max. aantal deelnemers 80
Sluitingsdatum inschrijvingen 23/03/2018

Dus heb je genoeg van het binnen zitten en wil je erop uit om samen iets te ondernemen?
Ben je mantelzorger en zoek je een activiteit voor jullie samen? Of kun je tijdelijk een steuntje in de rug gebruiken en heb je behoefte aan wat meer structuur in de dag?
Hou je van spelletjes en wil je wat meer sociale contacten opdoen?
Wil je meer gaan bewegen?
Of wil jij je talent inzetten en als vrijwilliger aan de slag?
Dat kan allemaal! Voor deze welzijnsdagbesteding nieuwe stijl is er geen indicatie nodig; of je nu graag mensen wilt ontmoeten, je in wilt zetten voor een ander of iets wilt leren, we zien je graag.
Activiteiten op maat
Iedere week is er een nieuw programma met activiteiten. Er wordt rekening gehouden met jouw wensen en behoeften. Wil je tekenen? Een cursus zelfredzaamheid volgen of muziek luisteren? Met elkaar een spelletje doen of creatief bezig zijn? Samen maken wij het mogelijk.

Doe mee!
Wil je je aanmelden voor de welzijnsdagbesteding? Heb je vragen over de activiteiten, de kosten of de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op donderdag 22 maart in den Durpsherd of op vrijdag 23 maart in de Huif. Bel (073) 551 5432 of mail naar info@bintwelzijn.nl

INSCHRIJVEN
NOG 80 BESCHIKBAAR
diversen

Organisatie: Bint voor Welzijn & Ondersteuning

Meer informatie

Contactgegevens

Seminarielaan 3, 5271sg Sint-Michielsgestel

Elize Broeren info@bintwelzijn.nl 073-5515432

Google maps kaart