Activiteit: Happy Monday, een middag vol geluk

  • Theater Theater

Beschrijving

Samen met Contour de Twern uit Boxtel/Haaren en Divers uit Den Bosch organiseert Bint een bijeenkomst op 19 maart a.s. met als thema ‘Geluk’. Het wordt een middag waarbij je wordt aangesproken op je eigen rol in het creëren van geluk. Schrijver Jan Jaap van Hoeckel doet het woord met ondersteuning van muziek en korte stukjes theater.

Leeftijd 18 plus
Datum 19-03-2018
Tijd 16:00
Kosten €0,00
Locatie Koning Willem 1 College Vlijmenseweg 2, 5223 GW Den Bosch
Max. aantal deelnemers 30
Sluitingsdatum inschrijvingen

Laat je inspireren om zelf actief een rol te gaan spelen in het creëren van je eigen geluk (en dus ook bijvoorbeeld in het actief tegengaan van dat eenzame gevoel) en inspireer daarna de mensen om je heen met de opgedane inzichten!.
Jan Jaap van Hoeckel, coach en schrijver van drie boeken over geluk, trekt je mee in de boeiende wereld van geluk. Hij verbaast je, prikkelt je, brengt je in verwarring en zet je vooral aan het denken. Geluk zoals je er nog nooit naar gekeken hebt!
Melissa Tulkens, zangeres, neemt je mee in haar wereld van geluk.
Erwin van Ligten, gitarist, tovert puur geluk uit zijn snaren.
Vier acteurs laten zien hoe we zelf soms dwars voor ons eigen geluk gaan liggen en hoe het anders kan. Na de voorstelling is er alle tijd om na te praten met een hapje en een drankje. We hopen dat je erbij bent.

Theater 1

Organisatie: Bint voor Welzijn & Ondersteuning

Meer informatie

Contactgegevens

Seminarielaan 3, 5271sg Sint-Michielsgestel

Elize Broeren info@bintwelzijn.nl 073-5515432

Google maps kaart