Activiteit: Café Brein Verlieservaringen

  • Lichaam & Geest Lichaam & Geest
  • Lotgenotencontact Lotgenotencontact
  • Voorlichting Voorlichting

Beschrijving

Café Brein is een trefpunt voor mantelzorgers (partners, familieleden en vrienden) én getroffenen van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). NAH kan bijvoorbeeld ontstaan na een beroerte, een ongeval, een hersentumor of na reanimatie. Elke bijeenkomst staat een onderwerp centraal in een gezellige ontspannen sfeer. Heeft u zelf of een familielid een niet aangeboren hersenletsel (NAH) dan nodigen wij u van harte uit om aanwezig te zijn.

Datum 20-08-2018
Tijd 19:30
Leeftijd 18-65, 65+
Kosten €0,00
Locatie Boxtelseweg 5, 5481 VE Schijndel
Max. aantal deelnemers 80
Sluitingsdatum inschrijvingen 21/08/2018

Als u (een deel van) uw gezondheid verliest, is dat een verlieservaring. Verlies is te omschrijven als het kwijtraken van een veelbetekenend element uit uw bestaan en daarmee het kwijtraken van uw houvast. Elk mensenleven krijgt te maken met verlies. Dat begint al vroeg. Als kind verliezen we vriendjes door verhuizing of door een andere klas op school. Als volwassene kunnen we illusies, werk, vrienden, gezondheid, grootouders en ouders verliezen, maar ook partners en soms zelfs kinderen.
Marieke Oudshoorn, cursusleider van de rouwverwerkings-cursus Klim-Op, gaat met u allen in gesprek wat verlies voor u betekent, wat voor consequenties dit heeft en hoe u daarmee omgaat. Hoe kunt u hierin weer een weg vinden en uw leven weer als zinvol ervaren.
Locatie: Zorghoeve 't Binnenveld, Boxtelseweg 5 in Schijndel. Het café is open vanaf 19:15 uur.

Misbruik melden
Logo Caf Brein3

Organisatie: Bint voor Welzijn & Ondersteuning

Meer informatie

Contactgegevens

Seminarielaan 3, 5271 SG Sint-Michielsgestel

Elize Broeren
info@bintwelzijn.nl
073-5515432

Google maps kaart