Welzijnsdagbesteding

Welzijnsdagbesteding is er voor iedereen die behoefte heeft om met leuke, zinvolle en/of leerzame activiteiten mee te doen. De gezelligheid van mensen om je heen die samen schilderen, koken of een spelletje doen; dagbesteding zorgt voor een fijne, zorgeloze en zinvolle invulling van je dag. Ongeacht leeftijd, met en zonder beperking, je bent van harte welkom!

Dus heb je genoeg van het binnen zitten en wil je erop uit om samen iets te ondernemen?
Ben je mantelzorger en zoek je een activiteit voor jullie samen? Of kun je tijdelijk een steuntje in de rug gebruiken en heb je behoefte aan wat meer structuur in de dag?
Hou je van spelletjes en wil je wat meer sociale contacten opdoen?
Wil je meer gaan bewegen?
Of wil jij je talent inzetten en als vrijwilliger aan de slag?
Dat kan allemaal! Voor deze welzijnsdagbesteding nieuwe stijl is er geen indicatie nodig; of je nu graag mensen wilt ontmoeten, je in wilt zetten voor een ander of iets wilt leren, we zien je graag.

Activiteiten op maat
Iedere week is er een nieuw programma met activiteiten. Er wordt rekening gehouden met jouw wensen en behoeften. Wil je tekenen? Een cursus zelfredzaamheid volgen of muziek luisteren? Met elkaar  een spelletje doen of creatief bezig zijn? Samen maken wij het mogelijk.
Doe mee!
Wil je je aanmelden voor de welzijnsdagbesteding? Heb je vragen over de activiteiten, de kosten of de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk?  
Bel (073) 551 5432 of mail naar info@bintwelzijn.nl