Scouting Sint-Michielsgestel, Petrus Donders

Beschrijving

Scouting staat voor vrienden maken, grenzen verleggen, jezelf uitdagen, maar bovenal veel plezier maken met leeftijdgenoten! Elke keer iets nieuws, geks, spannends, uitdagends en avontuurlijks beleven: Dát is Scouting!

Scouting is ingedeeld in leeftijdsgroepen (speltakken), waarin de ‘Scouts’ worden uitgedaagd om in een veilige omgeving het beste en leukste uit zichzelf naar boven te halen. De speltakken worden begeleid door kundige stafleden en draaien wekelijks, op een eigen dag en tijdsblok van 2 uur, een programma dat aansluit op de leeftijdscategorie en bijdraagt aan de ontwikkeling en samenwerking.
Bij scouting kennen wij geen grenzen in creativiteit; je kan denken aan (bos)spellen, expressie, kaart - en routetechnieken, teambuildingsactiviteiten, koken, kamperen, buitensporten en zo kunnen we nog wel even doorgaan!

Elk scoutingseizoen bestaat naast de wekelijkse programma’s uit 2 weekenden en hét een zomerkamp; het hoogtepunt van et seizoen. Het zomerkamp vindt jaarlijks plaats in de eerste week van de basisschoolvakantie.


Aanmelden proefles
Doelgroepen
  • Kinderen
  • Jongeren
  • Volwassenen
Logo Scouting Petrus Donders

Organisatie: Scouting Sint-Michielsgestel, Petrus Donders

www.scoutingpetrusdonders.nl

Contactgegevens

Zegenwerp 1b, 5271 LL Sint-Michielsgestel

Bart Raemaekers
info@scoutingpetrusdonders.nl
06-81469691