MENU

Kinderpraktijk Beter in Beeld

Beschrijving

Kinderpraktijk Beter in Beeld biedt behandeling aan kinderen en jeugd met emotionele-, ontwikkelings- en/of gedragsproblemen in de vorm van vaktherapie beeldend (ook wel creatieve therapie genoemd). De nadruk ligt daarbij op doen en ervaren, niet op woorden en praten. Deze non-verbale therapievorm sluit heel goed aan bij het belevings- en ontwikkelingsniveau van kinderen en jeugdigen en is daarom erg geschikt voor deze doelgroep.

Maaike Voets-van der Doelen is vaktherapeut beeldend bij Kinderpraktijk Beter in Beeld.
Zij heeft snel een klik met kinderen en deze voelen zich snel op hun gemak bij haar. Ze straalt rust uit wat te maken heeft met het onbewust uitstralen en meegeven van vertrouwen; vertrouwen dat het goed komt en dat het kind zijn therapiedoelen kan behalen. Hierdoor kan het kind een bepaalde beschermingslaag loslaten en kan het al snel open staan voor de therapie. Daarnaast is Maaike laagdrempelig, geduldig en zorgvuldig en heeft zij een open uitstraling. ‘Betrouwbaar’ en ‘eerlijk’ heeft zij hoog in het vaandel staan. Echt vertrouwen krijg je in haar ogen namelijk maar één keer en zeker in de therapeutische relatie is betrouwbaar zijn en blijven erg belangrijk.
Een eventuele beperking of diagnose vormen de grenzen van de mogelijkheden, maar deze vormen niet het uitgangspunt van de behandeling bij Kinderpraktijk Beter in Beeld. De innerlijke belevingswereld staat bij Kinderpraktijk Beter in Beeld voorop. Het kind wordt serieus genomen en alle gevoelens mogen er zijn. Af en toe een grapje zorgt voor de nodige lucht in de behandeling.

logo Kinderpraktijk Beter in Beeld

Organisatie: Kinderpraktijk Beter in Beeld

Meer informatie

Contactgegevens

Driezeeg 4a, 5258 LE Middelrode

Maaike Voets - van der Doelen
info@kinderpraktijkbeterinbeeld.nl
06-23509061