Meer Sport & Bewegen

Sport & Bewegen

Door de huidige omstandigheden liggen onze activiteiten op dit moment stil!

Dat wil niet zeggen dat we niet op een andere manier kunnen bewegen.

In het onderstaande lijstje staan diverse mogelijkheden om toch vanuit huis fit te blijven en aan de dagelijkse beweegnorm te voldoen.

Succes en tot snel!

Groetjes team sportcoaches

 

Sport en beweeginitiatieven:

 

 

 • Berenjacht een leuk landelijk initiatief waarbij ieder huishouden een beer bij het raam kan zetten. Hierdoor kunnen kinderen door het dorp heen wandelen en gaan tellen hoeveel beren zij tegen komen. Doe gratis en vrijblijvend mee!

 

 • FitBuiten geeft online Work-Outs die op een laagdrempelige manier te volgen zijn via facebook Tevens zijn op de Facebookpagina leuke en sportieve uitdagingen te vinden.

 

 • The Local Gym in Sint-Michielsgestel zet de thuisprogramma’s in zodat iedereen zich thuis fit kan houden! Middels de filmpjes en BeweegChallenges op deze facebookpagina wordt jij op een laagdrempelige manier uitgedaagd.  

 

 • Voetbalvereniging SCG’18 zet wekelijks een beweegfilmpje op deze facebookpagina Doe jij ook mee om fit te blijven?

 

 • Life Dance Den Dungen zet diverse work-outs en dansfilmpjes online om te oefenen. meer informatie klik hier  

 

 • Yessica van Lieshout geeft een online workout via facebook Het is een full body workout van 40 minuten en vindt plaats op diverse dagen.

 

 • Health Connection is een bedrijf dat mensen in beweging wil zetten. In deze tijd kun je via Youtube de inspirerende yogalessen volgen.

 

 • Mango Health & Fitness biedt via facebook intensieve en sportieve beweeglessen aan. Elke dag wordt een ander thema en andere groep van het lichaam aangesproken. Kijk voor meer informatie op de facebookpagina van Mango Health Fitness.

 

 

 

Kunst:

 • Klik hier voor leuke lesopdrachten voor thuis!

 

 • Heb je altijd al een keer dat ene museum willen bezoeken, maar heb je nooit tijd? En nu heb je tijd, maar alle musea zijn dicht. Dan kun je via Google Arts en Culture verschillende musea bezoeken. De bekendste schilderijen kan je tot in detail bekijken met uitleg.

 

 • In het Digitale Klaslokaal van het Concertgebouw Amsterdam en 123zing luister je naar verschillende natuurgeluiden en leer je hoe je muziek kunt maken met takken en bladeren. Kijk hier voor meer informatie. Genoeg lessen voor kinderen van groep 1 t/m 8, gratis!

 

 • Momenteel zijn er natuurlijk geen concerten in het Concert Gebouw van Amsterdam. Gelukkig heeft het Concert Gebouw hier iets op bedacht. Ze hebben concerten online gezet! Geniet thuis mee van prachtige muziek. Luister hier snel.

De buurtsportcoaches van Bint staan tot uw beschikking. Als het gaat om sport en bewegen binnen de gemeente, is dat hier terug te vinden. Hierboven vind u de diverse links naar de doelgroepen die zij bedienen en overige zaken waar de buurtsportcoaches van BINT voor verantwoordelijk zijn. En wilt u contact met een van de buurtsportcoaches dan staan deze gegevens onder de link contact.