De Buurtsportwerkers

Bij Bint werken drie buurtsportwerkers, ieder vanuit een andere dorpskern en zijn eigen discipline. Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën voor het sporten in de gemeente, dan kunt u altijd bij de betreffende persoon terecht.

De Buurtsportcoach
Bewegen is goed voor je lijf, je hoofd en je sociale contacten. Daar weten onze buurtsportcoaches alles van. Daarom organiseren we allerlei sportieve activiteiten op scholen, binnen kernen, bij verenigingen en zelfs individueel als het nodig is. De buurtsportcoach zet zich in voor jongeren, ouderen, mensen met een handicap en anderen die om verschillende redenen niet altijd gebruik kunnen maken van het reguliere sportaanbod. We denken hierbij mee en spelen in op de vraag. Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met een van de buurtsportcoaches:

Contactpersoon

bas

Bas Bouwens (Buurtsportcoach) b.bouwens@bintwelzijn.nl Tel:06-22707519 Kern: Sint-Michielsgestel 
Werkzaamheden: algemeen aanspreekpunt buurtsportcoaches, pr/communicatie, verenigingsondersteuning, ontwikkeling nieuwe sportinitiatieven, evenementen.

Roos van Boxtel (Buurtsportcoach) r.vboxtel@bintwelzijn.nl Tel:06-83020910 Kern: Berlicum/ Middelrode 
Werkzaamheden: begeleiding individuele sportvragen, sport voor mensen met een beperking, verenigingsondersteuning, evenementen, ontwikkeling nieuwe sportinitiatieven, welzijnsvraagstukken.