uniek sporten 22

Uniek sporten

Uniek Sporten

Sporten en bewegen is gezond, maar ook erg leuk om te doen! Het is goed voor de conditie, je wordt er fit en vrolijk van. Ook kun je tijdens het sporten sociale contacten opdoen. Een beperking hoeft daarbij geen belemmering te zijn.

Uniek Sporten staat voor laagdrempelige hulp, persoonlijk contact en passend resultaat. Met een eigen contactpersoon heeft iedere gemeente een eigen aanspreekpunt. We begeleiden sporter en aanbieder, zodat deelnemers met plezier kunnen sporten en trainers en coaches voldoende kennis hebben om met vertrouwen voor een unieke groep te staan.

Sporter

Mensen met een beperking vinden het vaak lastig om passend sportaanbod te vinden. Hier helpen wij hen bij door middel van de website, (www.unieksporten.nl), persoonlijk contact en begeleiding naar sportaanbieders. Samen zoeken we uit welke sport het beste past.

Sportaanbieder

Wil je heel graag aanbod voor mensen met een beperking toevoegen aan je huidige beweegaanbod maar weet je niet hoe je daarmee moet beginnen? Ook dan ben je hier aan het juiste adres! We adviseren sportaanbieders bij het starten van een uniek aanbod en begeleiden trainers en coaches zodat ze voldoende kennis hebben om met vertrouwen voor de groep te staan!

Ook is er in de gemeente Sint-Michielsgestel een sportgroep voor kinderen met Autisme. De leeftijd van de groep ligt tussen de 8 en 14 jaar. Heeft u interesse of wilt u meer informatie klik hier of neem contact op!

Roos van Boxtel is als beweegcoach Uniek Sporten verantwoordelijk voor alle zaken rondom aangepast sporten in de gemeente Sint-Michielsgestel. Kijk op de website van Uniek Sporten voor het actuele sportaanbod en informatie over aangepast sporten en de begeleiding daarbij.


Wil je meer informatie of heb je een vraag aan de buurtsportcoaches?

Roos van Boxtel

Buurtsportcoach
E:r.vboxtel@bintwelzijn.nl
T:06-83020910