Uniek sporten

Ben jij op zoek naar een passende sport, maar kun je niet terecht bij de reguliere sportaanbieders? Wil jij gewoon lekker sporten en bewegen op je eigen niveau en geen drempels of belemmeringen tegenkomen? Dan is dit ondanks jouw beperking mogelijk.

 

Uniek Sporten is een initiatief van de gemeenten Sint-Michielsgestel, Boxtel, Haaren, ‘s-Hertogenbosch, Meierijstad en Vught. Dit project bundelt sportvraag en -aanbod voor mensen met een beperking of een chronische aandoening in de Meierij. 

De Uniek-Sporten-coaches bieden (gratis) hulp bij sport gerelateerde hulpvragen of bij het vinden van een geschikte sportaanbieder in de buurt. Aan de hand van je persoonlijke situatie en wensen kijk je samen met de Uniek-Sporten-coach welke activiteit het beste bij je past. Bij de meeste sportaanbieders kun je zelfs een gratis proefles of training volgen!

Wil je meer weten of wil je vrijblijvend in gesprek gaan en kijken waar de mogelijkheden voor jou liggen, neem dan contact op!

Contactpersoon

Roos van Boxtel is als beweegcoach Uniek Sporten verantwoordelijk voor alle zaken rondom aangepast sporten in de gemeente Sint-Michielsgestel. Kijk op de website van Uniek Sporten voor het actuele sportaanbod en informatie over aangepast sporten en de begeleiding daarbij.

Voor meer informatie:
- Roos van Boxtel
- r.vboxtel@bintwelzijn.nl 
- 073-5515432
- 06-83020910

20170121 145445

Seizoenswandeling met clienten van Kentalis