Cursus: Workshop Chocoladewerken okt.'19

  • Creatief Creatief
  • Culinair Culinair
  • Voorlichting Voorlichting

Beschrijving

Zelf bonbons en chocolade figuren/vormen maken. Je leert hoe je chocolade op een correcte manier moet smelten, tableren en tempereren. Dan gaan we chocolade verwerken tot allerlei soorten bonbons zoals vormbonbons, spuitbonbons, ganachebonbons, patébonbons, rolfondant- en marsepeinbonbons en eventueel fruitbonbons. Daarnaast leer je hoe je met plastische (=soepele) chocolade, figuren of bloemen kunt maken. Kortom een boost aan informatie. De workshop wordt gegeven door een zeer ervaren patissier.

Datum 02-11-2019
Leeftijd 18-65, 65+
Duur 2 x 3 uur
Periode sept.'19 - mei '20
Lestijden za.mo. 09.00-12.00 uur
Prijs €55,00
Docent Jan Bissels
Locatie Molenstraat 6, 5258 BK Berlicum
Max. aantal deelnemers 10
Sluitingsdatum inschrijvingen 30/05/2020

Cursusprijs is inclusief materialen.
Lesdata: 26 okt. en 2 nov. 2019

INSCHRIJVEN
NOG 7 BESCHIKBAAR
Misbruik melden
chocoladewerken

Organisatie: Bint Cursussen

Meer informatie

Contactgegevens

Meanderplein 3a, 5271 GC Sint-Michielsgestel

Lia Bik-Foolen
cursus@bintwelzijn.nl
073-5515432

Google maps kaart