Cursus: Workshop Chocoladewerken mrt. 2020

  • Creatief Creatief
  • Culinair Culinair
  • Voorlichting Voorlichting

Beschrijving

Zelf bonbons en chocolade figuren/vormen maken. Je leert hoe je chocolade op een correcte manier moet smelten, tableren en tempereren. Dan gaan we chocolade verwerken tot allerlei soorten bonbons zoals vormbonbons, spuitbonbons, ganachebonbons, patébonbons, rolfondant- en marsepeinbonbons en eventueel fruitbonbons. Daarnaast leer je hoe je d.m.v. plastische (=soepele) chocolade figuren of bloemen kunt maken. Kortom een boost aan informatie. De workshop wordt gegeven door een zeer ervaren patissier.

Datum 17-03-2020
Leeftijd 18-65, 65+
Duur 2 x 3 uur
Periode sept.'19 - mei '20
Lestijden di.av. 19.00-22.00 uur
Prijs €55,00
Docent Jan Bissels
Locatie Molenstraat 6, 5258 BK Berlicum
Max. aantal deelnemers 8
Sluitingsdatum inschrijvingen 30/05/2020

Cursusprijs is inclusief materiaalkosten.
Lesdata: 17 en 24 maart 2020

Misbruik melden
chocoladewerken2

Organisatie: Bint Cursussen

Meer informatie

Contactgegevens

Meanderplein 3a, 5271 GC Sint-Michielsgestel

Lia Bik-Foolen
cursus@bintwelzijn.nl
073-5515432

Google maps kaart