MENU
hero geld

Financieel

 Formulierenbrigade - Kindpakket - Energiecoaches

Formulierenbrigade logo Bint kleuren2

 

 

Formulierenbrigade

 

De Formulierenbrigade geeft ondersteuning bij het invullen van de (digitale) aanvraagformulieren bij o.a. WMO, bijstand; bijzondere bijstand; vrijstelling gemeentelijke belastingen; inschrijving als werkzoekende; aanvraag hulpmiddelen; e.d. Het spreekuur is alleen op afspraak elke dinsdagochtend van 9.00-12.00 uur. Meer informatie vind je hier:

Folder FormulierenBrigade

 

Logo kindpakket

 

Kind pakket

Het doel is dat alle kinderen mee kunnen blijven doen via het Kindpakket wanneer er weinig financiƫle middelen zijn in het gezin. Een bijdrage vanuit het Kindpakket kan onder andere worden aangevraagd voor zwemles, contributie voor een sport- of cultuurvereniging, een fiets om naar de middelbare school te gaan of talent-ontwikkeling. Meer informatie vind je hier:

Folder Kind pakket   -    Spelregels kindpakket    -   Aanvraagformulier

 

Logo kindpakket

 

Energiecoaches

De vrijwilligere energiecoach komt bij mensen op huisbezoek die de energierekening willen verlagen. De energiecoach neemt de energierekening door en geeft informatie en tips over besparen op het energiegebruik. Dit kan de rekening soms wel met een tientje of meer per maand omlaag brengen. De tips informatie van de energie coach zijn vrijblijvend en geheel gratis. Meer informatie vind je hier:

Folder Energiecoaches