MENU
mooie boom midden in een met gras bedekt veld met de boomgrens op de achtergrond v3

Lonneke Sijbenga, sociaal werker Duurzaamheid zoekt energiecoaches!

Mijn naam is Lonneke Sijbenga en in april ben ik gestart bij Bint welzijn als sociaal werker Duurzaamheid. Ik heb tien jaar ervaring in het sociaal domein en heb o.a. gewerkt als ambulant begeleider en cliƫntondersteuner.
Interesse in het thema duurzaamheid begon voor mij tijdens mijn vele reizen in het buitenland. Ik ben in meerdere landen vrijwilliger geweest op boerderijen waar ik kennis heb gemaakt met permacultuur, voedselbossen en natuurlijk bouwen. Uiteindelijk ben ik in 2021 in het mooie Sint-Michielsgestel neergestreken met mijn gezin.

Ik heb in de praktijk gezien hoe de hoge energieprijzen de levens van mensen negatief kunnen beĆÆnvloeden. Naast de huidige regelingen die er getroffen zijn door de overheid, wil ik graag meer kunnen betekenen voor die groep. Als sociaal werker duurzaamheid grijp ik graag die kans om een project op te zetten met energiecoaches.

 
Ik ben dus op zoek naar Vrijwillige Energiecoaches

Voor wie:

Word jij enthousiast van het thema duurzaamheid? Ben je sociaal en vind je het leuk om anderen over energiebesparing te informeren? Ben je enkele uren per week flexibel beschikbaar? Misschien is deze klus dan iets waar je nog meer energie van krijgt!

Wat ga je doen?

Na het volgen van een korte basistraining  ga je bij inwoners van de gemeente Sint Michielsgestel, die zich hiervoor aanmelden, op huisbezoek. Samen met de bewoner(s) ontdek je waar energiebesparende mogelijkheden liggen.

Heb je interesse in deze adviserende functie of wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Lonneke Sijbenga via 073-5515432 of l.sijbenga@bintwelzijn.nl

Aan de slag met duurzaamheid

6-mei-2023