www.beleefSMG.nl gelanceerd!

01/06/2018

Gemeentebrede activiteitenagenda en sociale kaart

Lancering nieuwe website www.beleefSMG.nl

BeleefSMG is de nieuwe website waar je de activiteiten, clubs & organisaties uit de vijf kernen van de gemeente Sint-Michielsgestel kunt vinden. De website is tot stand gekomen door samenwerking van gemeente Sint-Michielsgestel en welzijnsinstelling Bint. BeleefSMG bestaat uit een activiteitenagenda, een cursusaanbod en de gegevens van alle clubs en organisaties die relevant zijn voor alle inwoners van de gemeente Sint-Michielsgestel. Hiermee wil men bereiken dat activiteiten en cursussen in de gemeente overzichtelijk op één plek staan. En dat inwoners gemakkelijk en laagdrempelig de juiste club of organisatie kunnen vinden.
Gebruikers kunnen  clubs, organisaties, activiteiten en cursussen zoeken via uitgebreide filters en trefwoorden. Zo kan men filteren op woonplaats, categorie, leeftijd en periode. Van elke zoekopdracht kan men vervolgens een document (pdf) genereren die men vervolgens ook kan printen. Alles is te delen via de sociale media.

Gratis eigen accounts voor initiatieven, clubs & organisaties

De website is zo opgebouwd dat elke initiatief , club of organisatie gratis een eigen account kan aanmaken voor het gebruik van de activiteitenagenda en cursusaanbod. Het onderdeel ‘zoek Clubs & Organisaties’ is alleen voor non-profit organisaties bedoeld.  Half mei is er een uitgebreide mailing verstuurd naar alle organisaties en clubs die in de gemeentegids vermeld staan. In deze mailing stond informatie, een handleiding en de mogelijkheid om direct de eigen account te activeren.
Heeft men deze niet ontvangen dan kan men via de website zelf een nieuw account aanmaken. Na goedkeuring kan men vervolgens gebruik maken van de mogelijkheden van de website.
Met dit account kan men foto’s en het eigen logo uploaden en kan men inschrijvingen voor evenementen beheren. Ook zijn er widgets ingebouwd, zodat de activiteiten van desbetreffende club of organisatie, automatisch worden ingeladen in de eigen website. Op de website kan men een handleiding downloaden.

Benieuwd?
Kijk dan snel op www.beleefSMG.nl
Heeft u vragen op opmerkingen? Bel of mail dan met: 06-51135002 of info@beleefSMG.nl