Een nieuwe collega

03/06/2021

Sinds juni 2021 werken er twee nieuwe sociaal werkers bij Bint. Graag stellen ze zich aan jullie voor.

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Fellin Thielman en sinds kort een nieuwe medewerker van Bint Welzijn. Het is een gekke periode (ja, door corona) om te starten met een nieuwe baan, maar ik ben met open armen ontvangen en heb het nu al onwijs naar mijn zin.
Bij Bint ga ik aan de slag als jongerenwerker en ben ik samen met Edwin Voets, vanuit Bint Welzijn, aanspreekpunt voor alle inwoners van Sint-Michelsgestel en Gemonde. Ik heb een passie om ‘met’ en ‘voor’ jongeren te werken. Ik zie jongeren als de toekomst en vind het een eer om een bijdrage te mogen leveren aan hun weg naar hun volwassenheid en hun toekomst.
Talenten ontdekken en ontwikkelen vind ik hierin erg belangrijk, en natuurlijk hoort daar ondersteunen en adviseren in dagelijkse dingen ook bij. En laat Bint Welzijn nou net een organisatie zijn met dezelfde streven en blik op jongeren(werk). Deze baan is dus zeker voor mij weggelegd.
Ik kom uit Uden, maar woon sinds kort in Schijndel en dit samen met mijn vriend en twee kinderen. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd met ze door, maar vind het ook leuk om creatief bezig te zijn. Sporten vind ik ook erg leuk, maar helaas heb ik een sport die niet wekelijks gedaan kan worden en dat is snowboarden. Om die reden trek ik bij lekker weer met regelmatig de skeelers aan.
Nu weten jullie een hoop over mij, maar ik hoop toch echt ook jullie te ontmoeten zodat ik de inwoners van gemeente Sint-Michielsgestel ook beter ga leren kennen. Voor nu dus: Wie weet tot gauw!

Ik heb een passie om ‘met’ en ‘voor’ jongeren te werken. Ik zie jongeren als de toekomst en vind het een eer om een bijdrage te mogen leveren aan hun weg naar hun volwassenheid en hun toekomst.
Ik hoop jullie snel te ontmoeten zodat ik de inwoners van de gemeente Sint-Michielsgestel beter ga leren kennen. Voor nu dus: Wie weet tot gauw!