Gezond ouder worden? Dat willen we allemaal!

26/01/2018

Donderdag 22 februari van 14:30 tot 16:30 uur organiseert Bint samen met de KBO Sint-Michielsgestel de Seniorwijsbijeenkomst:
Gezond ouder worden? Dat willen we allemaal!
Locatie Ontmoetingshuis de Beemden, Beemden 1 in Sint-Michielsgestel. Gratis toegang

Gezond worden en blijven is zeker niet zo vanzelfsprekend. Door alle drukte van de dag staan we hier niet zo vaak bij stil en gaat het leven gewoon zijn gangetje, maar gezond eten en voldoende bewegen zijn essentieel voor een fijn en gezond leven.
Dit kan bijvoorbeeld door samen wandelen, fietsen, sporten en bewegen met leeftijdsgenoten en daarna gezellig bijkletsen in het buurthuis.

De buurtsportcoaches van Bint Welzijn, Sabine van der Wal en Bas Bouwens willen u graag op een interactieve manier informeren over de mogelijkheden die er allemaal zijn binnen het sport-, en verenigingsleven in Sint-Michielsgestel en wat u zelf kunt ondernemen.
Denk bijvoorbeeld aan de 55 plus Sportief club waar o.a. getennist wordt; aqua joggen voor ouderen; yoga; fietsen in groepsverband; KBO activiteiten zoals koersballen, volksdansen en bewegen voor ouderen, of jeu de boules. Of doe mee met Olga Commandeur van Nederland in Beweging.
Meer weten? Kom dan in beweging en laat je verrassen door de Buurtsportcoaches van Bint, die u deze middag zeker niet stil laten zitten.