MENU
klussen

Klusbrigade zoekt vrijwilligers!

De klusbrigade van Sint-Michielsgestel/Den Dungen zoekt vrijwilligers om het team te versterken. De klussendienst werkt met vrijwilligers die het leuk en belangrijk vinden om mensen te helpen. Ze weten van aanpakken, ze zijn handig, betrouwbaar en hebben een luisterend oor.

De Klusbrigade is er voor inwoners van de gemeente Sint-Michielsgestel met een klein netwerk die niet zelf (tijdelijk) een klus in of om het huis kunnen uitvoeren en onvoldoende financiële mogelijkheden hebben.

Welke klussen doet de klusbrigade?
Reparatie en onderhoud klussen zoals elektra en verlichting, hang- en sluitwerk, gordijnrails ophangen, tv-zenders instellen, het monteren van extra steunen of  trapleuning; snoeren vastzetten of verleggen.

Maar ook klussen in de tuin zoals het gazon maaien en een kleine heg knippen, het terras schoonmaken, of spitten/schoffelen en bladeren vegen

Voor al dit soort klusjes is er de Klusbrigade. Zo kan iedereen zo lang mogelijk zelfstandig wonen in eigen huis en omgeving.

De klusbrigade komt altijd met twee personen de klus klaren. Zware of te grote klussen wijzen wij af.
Een half uur kost € 2,50 De Klusbrigade hanteert een
maximum van 3 uur per klus.

Meer weten?
Spreekt dit je aan en wil je je aanmelden als vrijwilliger? Of wil je gebruik maken van de klusbrigade? Bel of mail naar Bint: 073-5515432 info@bintwelzijn.nl

Klusbrigade zoekt vrijwilligers!

2-mei-2023