Twee nieuwe collega's: Even voorstellen

25/02/2021

Sinds februari 2021 werken er twee nieuwe sociaal werkers bij Bint Welzijn. Ze stellen zich graag aan u voor.

Even voorstellen; Daphne Buitenwerf

Ik ben Daphne Buitenwerf, de nieuwe sociaal werker bij Bint. Ik ben in de plaats gekomen van Pia Verbakel, die per 1 januari 2021 bij Bint is gestopt.
Ik zal mij vooral richten op ouderenwerk, mantelzorgondersteuning, projecten. Daarnaast zal ik de welzijnsdagbesteding coördineren van de Durpskamer, Litserkamer en Meanderkamer. (Deze taak ga ik overnemen van Lisanne Tonnissen per 1 maart.)

Ik ben 53 jaar, ben getrouwd en heb twee volwassen kinderen. Voordat ik in het welzijnswerk terecht kwam, heb ik ruim achttien jaar als apotheker in verschillende apotheken gewerkt. Daar kwam ik veel in aanraking met ouderen, omdat juist deze mensen relatief veel geneesmiddelen gebruiken. Ik merkte dat ik het ontzettend leuk vond om met ouderen te werken. Dat heeft voor mij de doorslag gegeven om de opleiding voor ouderenadviseur te gaan volgen. In Sliedrecht heb ik daarna ruim een jaar als ouderenadviseur gewerkt.
Vanaf 1 februari dit jaar ben ik aan de slag gegaan bij Bint. U kunt o.a. bij mij terecht met vragen over ouderenwerk en mantelzorgondersteuning, en vragen over de welzijnsdagbesteding.
Of misschien heeft u behoefte aan een huisbezoek zodat we het een en ander rustig kunnen bespreken? Aarzel dan niet, u kunt altijd contact opnemen met mij via Bint: 073-5515432 of via de mail: info@bintwelzijn.nl
Ik zal het fijn vinden u te ontmoeten!

 

 

Even voorstellen; Roos van Boxtel

Mijn naam is Roos van Boxtel, ik ben een afgestudeerde gymdocent en ben sinds 22 februari buurtsportcoach bij Bint!
Ik hou ervan om iedereen in beweging te brengen en mijn enthousiasme over het bewegen over te brengen! Daarnaast vind ik het belangrijk dat iedereen kan sporten op zijn of haar manier, hier wil ik dan ook graag mijn steentje aan bijdragen.
Mij zul je vooral tegenkomen in de dorpskernen Berlicum en Middelrode. Ik zet me in voor alle verschillende doelgroepen, het gaat van jong naar oud tot mensen met een beperking.
In samenwerking met Bas en Dave streven we naar een sportievere gemeente Sint-Michielsgestel!