Vacature Directeur Brabants Dagblad

Vacature directeur-bestuurder

17/11/2022

LOGO BINT RGB LOWRES 300px                                 pdf download Download pdf vacature

Bint Welzijn is de brede welzijnsstichting voor en van de gemeente Sint-Michielsgestel. Met een team van 20 professionals voert Bint Welzijn samen met 200 actieve vrijwilligers het welzijnswerk uit voor jongeren, volwassenen en ouderen in de kernen van onze gemeente. Bij de uitvoering wordt prettig samengewerkt met onze gemeente en onze partners in onderwijs, welzijn en zorg.

Onze huidige directeur-bestuurder, Rita van de Wouw, gaat per 1 juni 2023 met pensioen. Zij draagt na zes jaar Bint Welzijn graag over aan een inspirerende en ondernemende directeur-bestuurder. De raad van toezicht van Bint Welzijn nodigt u van harte uit te solliciteren wanneer u enthousiast wordt over deze functie en u herkent in het profiel.

Directeur-bestuurder

 

Samen, wendbaar en daadkrachtig

Bint Welzijn staat midden in de maatschappij en is er voor alle inwoners van de gemeente Sint-Michielsgestel. We stimuleren eigen kracht van inwoners en initiatieven in de buurt en we verbinden mensen met elkaar. We worden enthousiastwanneer inwoners hun talenten inzetten voor medeburgers en we hebben daarbij extra aandacht voor kwetsbare mensen. Meer over ons werk is te lezen op onze website www.bintwelzijn.nl

Voor onze stichting zoeken we een directeur-bestuurder die met de gemeente en samenwerkingspartijen in de regio een strategie uitzet om de welzijnsdoelen binnen de gemeente te bereiken. U gaat samen met de collega’s van Bint aan de slag om initiatieven op te pakken: u zorgt onder andere dat resultaten helder zijn en innovaties worden opgepakt. U organiseert daarvoor goede bemensing en zorgt dat de financiën en budgetten kloppen. Bint Welzijn is een kleine platte organisatie waardoor de werkzaamheden zeer gevarieerd zijn.  

U geeft leiding aan het team van Bint. U hebt hart voor uw mensen. U enthousiasmeert hen en ook belanghebbenden buiten de organisatie om samen te werken om welzijn binnen de gemeente op een hoog peil te houden. Dat doet u in afstemming met de raad van toezicht.

U onderhoudt contacten met de gemeente, sociaal en maatschappelijk relevante partijen en subsidieverstrekkers.

We zoeken een gedreven pragmaticus die graag samenwerkt!

U hebt ervaring in een eindverantwoordelijke functie als manager of directeur (HBO – WO niveau) waarbij u verantwoordelijk bent voor beleids- en besluitvorming, resultaten en budgetten.

U zet graag mooie resultaten neer samen met anderen die u inspireert en coacht. U weet mensen te verbinden en bent toegankelijk voor uw omgeving. U bent ondernemend en schakelt met plezier tussen strategie, tactiek en uitvoering. U hebt een goed beeld van de samenwerking met en rolverdeling tussen u als bestuurder en de raad van toezicht.

Praktisch

-          Beloning en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Sociaal Werk
-          Contractuele arbeidsduur minimaal 28 en maximaal 32 uur per week

Meer informatie?

Voor geïnteresseerden is een uitgebreid profiel van de functie beschikbaar. Dit profiel kan opgevraagd worden via Anne Camps, secretariaat raad van toezicht, raadvantoezicht@bintwelzijn.nl.
Wilt u persoonlijk contact met Tom de Haas, voorzitter van de raad van toezicht van Bint Welzijn?
Bel 06-22214474.

Welkom om kennis te maken

U kunt uw sollicitatie, bestaande uit uw motivatie en cv, toesturen aan Tom de Haas. Dit kan tot en met 3 december 2022 via mailadres raadvantoezicht@bintwelzijn.nl. Er kunnen in overleg referenties worden gevraagd. De eerste gespreksronde vindt plaats in de week van 12 tot en met 16 december 2022.