Werk mee aan een digitaal sport & beweeg platform

01/03/2021

Oproep aan alle sportverenigingen en aanbieders van sport/beweegactiviteiten!


Werk mee aan een digitaal sport & beweeg platform

De sportdeelname in de gemeente Sint-Michielsgestel is onder zowel de jeugd als ouderen hoger dan het landelijke gemiddelde. Daar leveren de sportverenigingen en sportaanbieders een positieve bijdrage aan. We mogen we daar met zijn allen erg trots op zijn!
Toch is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Sint-Michielsgestel niet voor alle inwoners even goed vindbaar. Wij vinden het daarom belangrijk dat het huidige sport- en beweegaanbod meer bekendheid krijgt onder alle inwoners. Een compleet overzicht van het verenigingsaanbod tot aan de lokale (recreatieve) wandel en fietsclubjes.

Om een goed overzicht en meer bekendheid te creëren zijn we op dit moment druk bezig om een digitaal sport- en beweegplatform op te zetten. Aan dit platform zal zowel een fysieke als digitale sport- en beweeggids gekoppeld worden met daarin alle lokale sport- en beweegaanbieders binnen de gemeente Sint-Michielsgestel.
Om het platform en de sportgids zo compleet mogelijk te maken met aanbieders hebben in december alle sport- en beweegaanbieders binnen de gemeente een mail ontvangen met de vraag om hun actuele gegevens naar ons toe te sturen.
Van veel aanbieders hebben we erg positieve reacties gehad, maar kan het zijn dat u geen mail van ons hebt ontvangen omdat uw activiteit of aanbod niet bij ons bekend is.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Of heeft u als sport- beweegaanbieder geen mail ontvangen? Neem dan contact op met het team Buurtsportcoach van Bint via e-mail: sportingestel@bintwelzijn.nl.
Wij zorgen er dan voor dat uw activiteitenaanbod ook zichtbaar wordt in deze sport en beweeggids.