Meer Activiteiten

Activiteit: ESTHER VAN DE VOORT - Berlicum

  • Kunst & Cultuur Kunst & Cultuur
  • Theater Theater

Beschrijving

Cabaretvoorstelling: MAMA IS BOOS!

Datum 25-4-2024
Tijd 20:30
Leeftijd 12-18, 18-65, 65+
Kosten €17.5
Locatie Kerkwijk 61, 5258KB Berlicum
Max. aantal deelnemers Ongelimiteerd

Op een pijnlijk humoristische manier ontdekte comédienne Esther van der Voort (tevens single mom en ex-ambtenaar) wat nou echt belangrijk is in het leven. Maar maakte Esther zelf altijd de juiste keuzes, of reageerde ze puur uit emotie? Als alleenstaande moeder is het dagelijks leven een rollercoaster aan emoties. Met vier kinderen gaat het namelijk de hele dag door, die stortvloed aan vragen. Mama waar is mijn hockeystick?

Hoe laat is het? Wat eten we? Hoe is zij toch in vredesnaam in deze situatie terecht gekomen? Het leven lijkt soms wel een aaneenschakeling van niet gemaakte keuzes, maar mama heeft zelf ook allerlei vragen. Waarom is ze getrouwd? Hoe komt ze aan die hond? Wat moet ze nou met deze baan? Waarom zei ze ‘Oké, we doen nog een kind’, terwijl het uitkiezen van een bank soms twee jaar kan duren? Het wordt Esther af en toe teveel en berg je dan maar, want mama is boos.

Boos op d’r kinderen, boos op d’r ex, boos op het meisje achter de kassa, boos op d’r navigatiesysteem, boos op d’r baas, maar vooral boos op zichzelf.


Biografie Esther van der Voort:

Esther van der Voort gooide het roer om, koos voor zichzelf en haar kinderen in de hoop dat haar kinderen straks wel keuzes maken op belangrijke momenten en niet alleen bij de McDonald’s.

Esther van der Voort is inmiddels een veelgevraagd dagvoorzitter en succesvol comédienne. Ze maakte een hilarische debuut voorstelling vol herkenbare situaties en vreselijk ongemakkelijke, maar hilarische anekdotes uit het leven van een single moeder van 4 kinderen. Maak de juiste keuze en ga zeker kijken! Anders wordt mama boos.

Tickets: https://www.beneluxtheater.nl/event/esther/

Misbruik melden
Esther van der Voort Mama is boos foto Joyce Djo 1024x683

Organisatie: Beneluxtheater, Den Durpsherd Berlicum

Meer informatie

Contactgegevens

Kerkwijk 61, 5258KB Berlicum

Mark Verhoeven
mark@durpsherd.nl
0611476340