Meer Activiteiten

Activiteit: SJEF TORRIE - Berlicum

  • Culinair Culinair
  • Kinderen & jeugd Kinderen & jeugd

Beschrijving

WORKSHOP GEZONDE SNOEP

Datum 11-5-2024
Tijd 15:15
Leeftijd 4-12
Kosten €5
Locatie Kerkwijk 61, 5258KB Berlicum
Max. aantal deelnemers Ongelimiteerd

Thorwald Voss, mede-oprichter van de Supperclub en culinair kunstenaar heeft een nieuw product bedacht in zijn zoektocht om de wereld beter en gezonder te laten eten.
Waar is het beter dan te beginnen bij kinderen met bewustwording van wat wij eten en hoe wij dit produceren? En zoals alle producten van Thor zijn ze overheerlijk en prachtig van smaak.


In deze workshop van ongeveer 30 minuten gaan de kinderen samen met Sjef Torrie aan de slag met allerlei gezonde vegan ingrediënten, zoals vellen van mango- of bessenpuree, verse dadeldrop, zoethout, engelse drop, muntdrop, chocokoekjes, stukjes kokos, dadelpuree, lolly’s van abrikozenpuree, velletjes ouwel en bieten- of wortelverf.


Wie is Thorwald Voss?
Thorwald Voss, of simpelweg Thor, in de culinaire volksmond ook wel bekend als ‘Chef Croquette’, is een veelbesproken kookkunstenaar. Thorwald heeft zijn hele leven gereisd. Hij is geboren in Engeland, volgde de tekenacademie en koksschool in Nederland en werkte als (chef)kok in restaurants in New York, Barcelona en Hong Kong. Behalve kok is hij ook kunstenaar en mede-oprichter van de Amsterdamse Supperclub en de Wicked Kitchen.


Er is in deze workshop geen plek voor ouders; die mogen op afstand toekijken hoe de kinderen aan de slag gaan. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

De ticketprijs is inclusief snoep.

Tickets: https://www.beneluxtheater.nl/event/sjef/

Misbruik melden
IMG 8600 origineel detail 1024x845

Organisatie: Beneluxtheater, Den Durpsherd Berlicum

Meer informatie

Contactgegevens

Kerkwijk 61, 5258KB Berlicum

Mark Verhoeven
mark@durpsherd.nl
0611476340