Meer Activiteiten

Activiteit: O’DREAMS - Berlicum

  • Muziek Muziek
  • Theater Theater

Beschrijving

Muziekvoorstelling: DUBLIN

Datum 23-10-2024
Tijd 20:30
Leeftijd 12-18, 18-65, 65+
Kosten €15
Locatie Kerkwijk 61, 5258KB Berlicum
Max. aantal deelnemers Ongelimiteerd

O’DREAMS struint door Dublin en neemt het publiek mee in de bruisende hoofdstad van Ierland. Langs iconische plekken waarachter bijzondere muzikale verhalen schuilgaan. Verhalen over de inwoners van Dublin. Maar óók over de vele avonturen die de muzikanten er zelf beleven.
Het drietal doorkruist de drukke straten van Dublin en verdwaalt in donkere stegen. Samen ontrafelen ze het onstuimige leven van beroemde Ierse muzikanten en vreemde kostgangers. De band speelt op straat en strijkt neer langs de oevers van The Liffey. Tijdens een eindeloos lijkende tocht langs oude Ierse pubs laven de drie zich aan Guinness, whiskey en weemoedige verhalen.

O’DREAMS zingt en speelt legendarische songs die onlosmakelijk verbonden zijn met de Ierse hoofdstad. Luister ademloos naar prachtige, driestemmig gezongen ballads. Ga ten onder in een opwindende roes van Ierse humor en vrolijkheid. En doe mee aan de hilarische pubquiz waar jouw kennis over Dublin en die van je mede theaterbezoekers flink wordt getest.

O’DREAMS is een Iers/Nederlands klasse trio dat oprecht, ontroerend en opzwepend is en het publiek met rijke anekdotes, eerlijke scherpte en heerlijke humor werkelijk weet te raken.’ ‘Dublin’ is een uiterst boeiende, vermakelijke ode aan de Ierse hoofdstad. Dé voorstelling van 2022-2023 die liefhebbers van Ierland, Ierse muziek en fenomenale verhalen niet mogen missen.


Danny Guinan (zang, gitaar)

John Flierman (zang, gitaar, bouzouki, bodhran)

Ed Veltrop (zang, accordeon, piano, toetsen)


LET OP! Eerder gekochte tickets met de datums 13-04-2022, 08-12-2022 en 29-09-2023 zijn voor deze show geldig.

Tickets en bron: https://www.beneluxtheater.nl/event/odreams/

Misbruik melden
ODreams screenshot2

Organisatie: Beneluxtheater, Den Durpsherd Berlicum

Meer informatie

Contactgegevens

Kerkwijk 61, 5258KB Berlicum

Mark Verhoeven
mark@durpsherd.nl
0611476340