Cursus: De essentie van schilderen

  • Beeldend Beeldend
  • Creatief Creatief
  • Natuur Natuur

Beschrijving

Deze cursus is niet bedoeld om je keuze van onderwerpen of schilderstijl te beïnvloeden, maar wel om je inzicht te geven in wat je eigen mogelijkheden zijn en deze verder te ontwikkelen. Je gaat steeds meer ontdekken hoe je werkt en hoe je het geleerde kunt toepassen. Technieken en lesstof die aan de orde komen: * De toepassing van toon en contrast * Kleurmenging en kleurharmonie * De keuze en verzorging van penselen * Experimenteren met verschillende penseelstreken * Het belang van verfconsistentie * Perspectief en luchtperspectief Door toepassing van deze technieken ervaar je wat ze je te bieden hebben op weg naar het creëren van een schilderij. Aan het einde van de 15 lessen gaan we een keer buiten schilderen om ook daar te ervaren hoe dit voelt, wat het met jou en wat het toepassen van de verschillende technieken en materialen met je doet. Er wordt gewerkt met acryl en met water vermengbare olieverf.

Datum 2-10-2023
Leeftijd 18-65, 65+
Duur 15 x 2,5 uur
Periode sept. '23 - mei '24
Lestijden ma.av. 19.00 - 21.30 uur
Prijs € 177,00
Docent Gerry Miles
Locatie Meanderplein 3a, 5271GC Sint-Michielsgestel
Max. aantal deelnemers 10
Sluitingsdatum inschrijvingen 31-5-2024

Via mijn website www.gerrymiles.nl kunt u een goed beeld krijgen van mijn manier van werken en wat ik zoal maak.
Ik vind het heel leuk om de kennis die ik heb door te geven aan mensen die daarin geïnteresseerd zijn. Ik bied daarom bij Bint, in het cursusseizoen 2023-2024, de cursus ‘De essentie van schilderen aan”. Heeft u interesse, u bent van harte welkom!

Cursusprijs exclusief materialen.

Helaas is het maximum aantal deelnemers bereikt. U kunt zich per mail aanmelden voor de reservelijst. Indien er plaatsen vrijkomen neemt de organisatie van deze cursus/activiteit contact met u op. Stuur hiervoor een e-mail naar cursus@bintwelzijn.nl
Misbruik melden
Painting 14.

Organisatie: Bint Cursussen

Meer informatie

Contactgegevens

Meanderplein 3a, 5271 GC Sint-Michielsgestel

Lia Bik-Foolen
cursus@bintwelzijn.nl
073-5515432