MENU
slider met logo v2

SMG Beweegt

Het SMG Beweegt Platform geeft alle inwoners van Sint-Michielsgestel inzicht in welke organisaties en clubs een beweegaanbod hebben. Deze informatie is beschikbaar op gemeentelijk niveau, maar ook per dorpskern. Naast een beschrijving van iedere beweegaanbieder is ook het actueel sport en beweegaanbod op dit platform te vinden. Dus het inschrijven op eenmalige activiteiten zoals workshops, korte trainingen of toernooien zijn in een oogopslag per leeftijdscategorie, kinderen, jongeren, volwassen en ouderen, te vinden, met als doel om alle inwoners in de gemeente Sint-Michielsgestel de mogelijkheid te bieden om in beweging te komen en te blijven!

Inwoners  Organisaties

Voor inwoners

Logo Verenigingen

 

  Clubs & verenigingen

Op het SMG Beweegt Platform vind je alle beweegaanbieders in de gemeente Sint-Michielsgestel. Via Clubs & verenigingen kom je op een overzichtspagina waarbij je je eigen kern kunt selecteren. Wil je meer informatie over één specifieke beweegaanbieder? Dan kun je vanuit deze pagina naar de algemene pagina van deze aanbieder met de contactgegevens of een kijkje nemen op de eigen website van de aanbieder.

Logo Actueel sport

 

 Actueel sport- en beweegaanbod

Bij het actuele sport- en beweegaanbod vind je het stimuleringsaanbod van de beweegaanbieders. Via de actuele sport- en beweegaanbod pagina kun je per leeftijdscategorie het overzicht zien van uiteenlopende activiteiten: workshops, proeflessen, open dag en nog veel meer. Kijk snel wat er voor jou aangeboden wordt en meld je aan voor een gratis proefles en/of workshop.

Logo uniek sporten

 

 Uniek Sporten

Bewegen is belangrijk voor iedereen, maar meedoen bij reguliere beweegaanbieders is nog niet zo vanzelfsprekend voor mensen met een beperking. Op de Uniek Sporten pagina vind je meer informatie over welke mogelijkheden er zijn binnen Uniek Sporten. Ook kun je via het Uniek Sporten Platform zien welke beweegaanbieders in de gemeente Sint-Michielsgestel en omgeving een passend aanbod aanbieden. 

Logo Nieuws

 

  Nieuws

Volgt binnenkort: Op het SMG beweegt platform vind je een nieuws pagina. Via deze nieuwspagina informeren wij zowel de inwoners als de beweegaanbieders over de actuele thema's / projecten die op landelijk en/of regionaal niveau plaats vinden.

Voor organisaties

Logo SMG beweegt2

 

Beweegpagina

Ben je een aanbieder van een sport- en beweegaanbod en wil je je aanbod ook graag op het overzichtelijke SMG Beweegt Platform zetten? Dan is dat zeker mogelijk! Een eigen beweegpagina kun je onderaan op de website van Bint Welzijn aanmaken.

Logo Agenda

 

Agenda actueel sport- en beweegaanbod

Het SMG Beweegt Platform biedt je als aanbieder de mogelijkheid om het eigen aanbod te promoten en potentiele leden te werven. Het actuele aanbod kun je via jouw eigen beweegpagina vrijblijvend en op ieder moment van het jaar toevoegen.

Logo uniek sporten

 

Uniek Sporten

Wil je een aanbod voor mensen met een beperking toevoegen aan jouw huidige aanbod? Of rondom je aanbod meer bekendheid creëren en laten zien welke mogelijkheden er bij jouw vereniging zijn? Meld dan via Uniek Sporten je aanbod aan en maak deze zichtbaar op het Uniek Sporten platform.

Logo Nieuws

 

Nieuws

Volgt binnenkort: Op het SMG beweegt platform vind je een nieuws pagina. Via deze nieuwspagina informeren wij zowel de beweegaanbieders als de inwoners over de actuele thema's / projecten die op landelijk en/of regionaal niveau plaatsvinden. Neem vooral een kijkje als je benieuwd bent met welke mogelijke thema's of informatie je als beweegaanbieder vrijblijvend aan de slag kan.


Wil je meer informatie of heb je een vraag aan de buurtsportcoaches?
Neem dan contact op via buurtsport@bintwelzijn.nl