MENU
hero vrijwilliger

Vrijwilligerswerk bij Bint

 Vrijwilligerswerk bij Bint - Vrijwilligerswerk in de kernen - Vrijwilligers academie 

Logo vrijwilligerwerk

 

  Vrijwilligerswerk bij Bint

Bint verwelkomt je graag als vrijwilliger. Je houdt van een praatje, het organiseren van activiteiten, of van het coördineren van barwerkzaamheden?
Je wil een maatje zijn of juist heel praktisch aan de slag? Dan ben je bij Bint altijd welkom. Wij bieden een zeer uiteenlopend aanbod van vrijwilligersvacatures.

Bint  kan niet zonder vrijwilligers. Ze zijn een gewenste en onmisbare schakel in de totale professionele zorg en dienstverlening. Met een uurtje van je tijd maak je het verschil! Wil je je inzetten bij Bint, neem dan contact op met ons via info@bintwelzijn.nl

Hieronder een link naar de notitie Vrijwilligershandleiding van Bint:

Handboek Vrijwilligers Bint

 

Logo vrijwilligerswer in de kernen

 

  Vrijwilligerswerk in de kernen

Zoek je vrijwilligerswerk bij jouw in de buurt of in een van de andere kernen? Vraag dan gerust een gesprek aan met een van onze collega's. Zij kunnen je wegwijs maken in de mogelijkheden en je ondersteunen bij het benaderen van een club of organisatie. Neem daarvoor contact op met: info@bintwelzijn.nl of bel met 073-5515432

Logo Vrijwilligersacademie

 

  Vrijwilligers Academie

De Vrijwilligers Academie wil “vrijwilligers met elkaar in contact te brengen; leren met en van elkaar, door kennis en vaardigheden samen te delen door workshops, lezingen en als het onderwerp daarom vraagt cursussen, te organiseren.”
De Vrijwilligers Academie organiseert daarom jaarlijks allerlei workshops en lezingen in een van de kernen van de gemeente Sint-Michielsgestel. Meer informatie hierover vind je hier: